OM OSS

- healers who share terapeuter

David Alan Slater

 

David Alan Slater er grunnleggeren til dette systemet. Han har jobbet med naturlig helbredelse siden 1970 og har stor kunnskap om de fleste metoder innen alternativ medisin. Han jobbet sammen med den legendariske Hanna Kroeger de siste sju leveårene hennes. Av henne lærte han et solid analysesystem som danner grunnlaget for dette systemet. David har ingen medisinsk bakgrunn, og mener det er mangelen på utdannelse som gjør at han også mangler begrensninger. Han er fullstendig åpen for alt som kan virke. Han studerer alle medisinske bøker og er veldig glad for all forskning som er gjort. Men han er også klar over hva den ikke har funnet og hvilke begrensninger den har. David har fått en gave i forskningsøyemed og utvikling i den voksende verden av frekvenser og quante-healing. David har brukt denne gaven til å skape den største alternative remediekilden i verden.

Remediene er fullstendig trygge, de har ingen bivirkninger og kan gå dypere enn vi tideligere har kunnet drømme om.

 

Vi har blitt et sted der vitenskap og tro møtes, og det kalles ”Quante-healing”. Men dette er ingen trosretning, ingen håndspåleggelse. Alt er bygget på frekvenser. Det er i frekvensene disse to verdener møtes.

 

Vi tror ikke at selve DNAet er ødelagt. Vi tror de blir undertrykt, holdt nede og bare venter på en teknikk som kan fjerne blokkeringen. Ingenting skjer med DNAet, det er kun blokkeringen som opphører.

Ingen riktig forstår elektrisitet. Men vi kan bruke den. Du trenger heller ikke tro på at remediene våre virker. Mange av de som kommer til oss har vært ”alle andre” steder og ikke fått den hjelpen de trengte.

Kontorene våre er i USA, Canada, Tyskland, Australia og Norge. Norge var det første landet utenfor USA som åpnet kontor i 1995. Randi Melhus har vært med fra oppstarten med 150 remedier, til nå på over 12000, og det vokser kontinuerlig.

 

 

Randi Melhus

 

Randi Melhus har siden 1998 drevet kontoret i Norge. Etter å ha jobbet som fysioterapeut i mange år, søkte hun å integrere alternative behandlingsmetoder med de tradisjonelle. Randi var på jakt etter å finne årsaken til sykdommer og plager. Via akupunkturstudiene ble hun kjent med David Slater og fant det hun lette etter. Randi er som David, åpen for alle nye innspill og begrenser seg ikke til en ting. Det er mange veier som fører til Rom. Men dette er en metode der ”du selv må gjøre” jobben, det er ingen andre enn deg selv som ”gjør deg frisk”. Vi tror at personen som selv er med på sin egen forandring, vil eie den og dermed gi varigheten en større sjanse.

 

 

 

Eva Anderson

 

 

 

Tina Melhus

 

 

 

Vi har flere terapeuter som integrerer remediene i annen alternativ behandling, med bred faglig dyktighet og hjertet på rette plassen.